Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Calculator

Functie omschrijving

Verantwoordelijk worden voor het calculeren van alle unieke projecten, een zeer gespecialiseerd kennisgebied in de cryotechniek? Wij zoeken per direct een Calculator voor onze klant in de regio van Alkmaar.

Functie eisen

Er wordt van je verwacht dat je als calculator nauwkeurig en analytisch bent. Daarnaast ben je sterk in plannen, communicatief vaardig, hebt een kritische houding en je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Ook heb je:

mbo+ werk- en denkniveau, in de richting van werktuigbouwkunde is een pré;
minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als calculator binnen een projectenorganisatie;
goede computervaardigheden, met name Excel en ERP software;
kennis van calculatiemethodes en het toepassen van kengetallen;
goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Het werkveld van onze klant is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd vanaf het jaar 1985. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De Cryo techniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij een innovatieve wereldspeler, maar dan wel lekker in de buurt? Dat kan! Ook betekent werken via ons, werken in een goede informele sfeer. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie en de cultuur. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is voldoende humor aanwezig. Naast de collegiale werkomgeving bieden wij alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en we investeren veel in trainingen en opleidingen voor onze medewerkers. Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Wij bieden jou ook:

de kans om een bijdrage te leveren aan diverse projecten binnen een dynamisch bedrijf;
een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro.
ruimte om op eigen wijze gestalte te geven aan deze functie;
een solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur;

Publicatiedatum

19.04.2023

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.