Informatie

Voor al uw technisch personeel

Downloads

Op deze pagina vindt u een aantal formulieren die voor uw bedrijf of uw medewerkers noodzakelijk/informatief kunnen zijn:

In de basis zijn de NBBU voorwaarden van toepassing op al onze uitzendingen, detacheringen en werving & selecties. NBBU voorwaarden: 
https://www.nbbu.nl/app/uploads/2015/09/NBBU_Voorwaarden_web.pdf

Per project, dan wel uitzending, kunnen voorwaarden afgesproken worden, welke afwijken van de standaard voorwaarden. Deze worden separaat vastgelegd. Overname na inleentijd is standaard anders en wijkt af van 
de standaard NBBU voorwaarden te weten:

Overname na inleentijd
Wij volgen de 1040 uur (26 gewerkte weken) van het NBBU niet tot het overnemen van personeel na het inleentermijn. Er is geen recht op overname tenzij dit overeengekomen wordt. Overname is mogelijk vanaf 1800 uur.

 

Transitievergoeding

Vanaf 1 januari 2020 is geldt dat vanaf dag 1 de transitievergoeding verschuldigd is. Het is lastig inschatten hoe dit allemaal gaat uitpakken. Om onduidelijkheden te voorkomen zit de transitievergoeding in de kostprijs. Het is een collectieve reservering. Na overname, krijgt u niet met terugwerkende kracht deze reservering terug. 

 

NNBU: CAO Controle Certificaat

Stichting Normering Arbeid: verklaring van registratie.

VCU: Certificaat 

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.