Informatie

Voor al uw technisch personeel

Haprotech Lasopleidingen

Haprotech Technisch Uitzendbureau heeft de beschikking over haar eigen lasinstituut. Hierdoor kun je als lasser bij Haprotech doorgroeien en werken aan je ontwikkeling. Lassen is een vak apart, zoveel processen, zoveel niveaus. Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) vertegenwoordigt de lastechniek in Nederland. Bij Haprotech Lasopleidingen kun je  NIL erkende diploma's  halen in de processen MAG, MIG, TIG, Autogeen, Elektrode (ook wel BMBE, booglassen met beklede elektroden), van niveau 1 t/m 4. Afhankelijk van het proces kan de opleiding gevolgd worden voor diverse materialen Staal, RVS en//of Aluminium en ook zelfs in plaat en/of pijp. Een baan als lasser bij Haprotech kan jou verder helpen om jezelf te ontwikkelen en daarmee meer te kunnen op het gebied van lassen. 

Als je werkt als lasser, kun je op veel verschillende werklocaties terecht komen. Zowel binnen als buiten wordt gelast. Binnen in werkplaatsen o.a. als constructiebankwerker / lasser of montagemedewerker. Maar ook buiten aan bijvoorbeeld constructies. Je kunt bijvoorbeeld op Tata Steel terrein komen te werken voor een van de onderaannemers van Tata Steel of op een luxe jachtwerf. Je kunt mooie roestvaststalen keukens maken of werken aan trapliften. Ook op locatie voor klanten hebben wij diverse vacatures. Een baan bij een installatie- of bouwbbedrijf of technisch productiewerk behoren ook ot de mogelijkheden. 

Hieronder leggen wij de processen TIG, MIG/MAG, Autogeen en Elektrode (BMBE oftewel booglassen met beklede elektrode) uit.

Kijk voor meer informatie over Haprotech Lasopleidingen op www.haprotech.nl.

Impressie lasschool Haprotech

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.