Informatie

Voor al uw technisch personeel

Over Haprotech Personeel

Wij zijn jou graag van dienst bij het vinden van de baan die jou past.

Haprotech is de arbeidsspecialist voor alle bedrijven in de technische sector, wij bemiddelen op basis van Detachering en Werving & Selectie.

Wij vinden waardering en betrokkenheid in jou als persoon en jouw vakmanschap belangrijk. Daarom gaan wij in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor met jou al jouw wensen en eisen in kaart brengen. Aan de hand van dit gesprek zoeken wij bij onze klanten naar de baan die het best bij jou past.

Voor lasspecialisten kunnen wij aanvullende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden aanbieden. Door ons eigen lasinstituut (NIL - Erkend) voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers in de lastechniek. Wij bieden opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 (TIG, MAG en BMBE), laskwalificaties (certificeringen), maar ook kader opleidingen als International Welding Technologist (IWT, NIL), International Welding Coördinator Basic Level (IWC-B, DNV) en Visueel Lasinspecteur Level 2 (VTw-2, DNV). 

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.