Diensten

Voor al uw technisch personeel

Werving- en selectie

Wanneer u kiest voor werving- en selectie bij Haprotech personeel regelen wij de werknemer voor uw terwijl de werknemer gewoon bij u in dienst komt. Heeft u geen tijd om sollicitatiegesprekken te voeren, vacatures uit te zetten of de lange zoektocht naar een nieuwe werknemer te volgen? Dan kunt u de werving- en selectie door Haprotech Personeel laten uitvoeren!

Hoe werkt het?

De werving- en selectie procedure van Haprotech Personeel is erg simpel. In slechts drie stappen heeft u bij ons de ideale werknemer gevonden.

Stap 1: Vacature doorgeven aan Haprotech Personeel U geeft uw vacature aan ons door en wij gaan ermee aan de slag!

Stap 2: Selecteren van de kandidaat door Haprotech Personeel Wij selecteren de ideale kandidaten voor u. Wij halen deze kandidaat uit onze eigen database of werven hem/haar via onze vele netwerken.

Stap 3: Kandidaat voorstellen aan u De laatste stap is het voorstellen van de in onze ogen ideale kandidaat voor de vacature. Mocht u meerdere kandidaten op gesprek willen kan u dit uiteraard bij ons aangeven.


Wilt u meer informatie over werving- en selectie door Haprotech Personeel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.