Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Technisch planner

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een fulltime technisch planner met technische affiniteit. Het betreft een functie met een indiensttredingsintentie bij de opdrachtgever bij wederzijdse tevredenheid.

Als technische planner heb je een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Je bent verantwoordelijk voor onder meer het inplannen van de werkzaamheden, contact onderhouden met de technische dienst en je zorgt tevens voor ondersteuning aan het correcte bedrijfsbeleid. Daarbij sla jij de brug tussen de werkvloer en kantoor; je hebt contact met de werkvoorbereiders, directieleden, inloopafdeling, productiechefs, managers, salesafdeling en uiteraard met klanten maar je bent ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken in de werkplaats!

Ofwel; je zit niet stil en jouw dag bestaat uit regelen, plannen en coördineren. Ben je op zoek naar een functie waar je in de ochtend niet weet wat je in de middag aan het doen bent? Ik daag je uit om te solliciteren! Ook als je meer informatie wilt, hoor ik graag van je.

Het desbetreffende bedrijf verzorgt de productie van begin tot eind; van ontwerp tot aan daadwerkelijke uitlevering aan de klant. Uiteraard wordt het ontwerp in overleg met de klant geproduceerd. Hierdoor wordt van jou ook enige creativiteit verwacht.

Functie-eisen

- Technische affiniteit,
- MBO/HBO opleiding (commercieel en/of technisch),
- Ervaring als planner/werkvoorbereider,
- Creatief. Je komt met nieuwe ideeën en bent niet bang om deze naar voren te brengen,
- Motivator. Je werkt voor en mét mensen,
- Kennis van techniek en de bijbehorende materialen,
- In het bezit van VCA en in staat zijn om deze kennis toe te passen.

Bedrijfsprofiel

Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?
• We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk!
• Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
• Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
• Vakantiegeld,
• Reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
• Fulltime dienstverband,
• Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
• Borrels en BBQ's,
• Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken,
• En wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen
Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Arbeidsvoorwaarden

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek.

Door de samenwerking met onze lasschool voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 maar ook staf- en kaderopleidingen worden aangeboden. Voor ieder wat wils!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Branche
  • Metaal
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.