Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Technisch Logistiek Medewerker

Functie omschrijving

Hoe draai je met een heftruck een werkstuk van 10 meter breed door een 4 meter brede overhead deur de werkplaats in? Je klant staat te wachten op een order en ondertussen staat de vrachtwagen van de leverancier te wachten om gelost te worden, wat doe je? Dit zijn dagelijkse uitdagingen die bij de technisch logistieke medewerker passen waarnaar wij op zoek zijn. Ben jij een regelaar, technisch onderlegd en zeker niet bang voor vieze handen? Dan raden wij je aan om snel verder te lezen!

Dagelijks ben je werkzaam op de werf in Lisse, alwaar jij verantwoordelijk bent voor de dagelijkse logistieke gang van zaken. Zo laad en los je vrachtwagens, zorgt ervoor dat het terrein opgeruimd en netjes is. Je controleert retour komende goederen, gereedschappen en je houdt hierbij het magazijn op orde. Ook ben je inzetbaar voor het halen en brengen van materialen van de groothandel, of het nabrengen van spullen op de klus. Loopt alles op rolletjes, heb je je handen vrij, zal je in de werkplaats ingezet worden voor hand en spandiensten (assemblage, lichte metaal werkzaamheden). Wij zijn op zoek naar iemand die niet van stilzitten houdt, en die altijd het werk ziet!

Functie eisen

Wanneer je voor Haprotech aan de slag gaat als Technisch Logistiek Metaalbewerker, beschik je over het volgende profiel;

  • Je kunt (goed) heftruck rijden,
  • Indien nog niet in het bezit van een heftruck certificaat, bereid om deze in de toekomst te behalen.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Heb je ook een E achter je B, dan werkt dit zeker in je voordeel!
  • Je bent een doener, je houdt van aanpakken.
  • Aangezien je geregeld met klanten, leveranciers en collega’s in contact komt, ben je communicatief sterk.
  • Wij zijn op zoek naar een techneut met een gezond stel hersenen die wegens de grootte van het werk zich bewust is van de gevaren op de werkvloer
  • Je bent bereid om te leren. Je zal product kennis op moeten doen, en eventueel ga je ook leren lassen.

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:

- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

Wij bieden jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Mathijs Arents

Meer details
Match criteria
Branche
  • Werktuigbouw
  • Metaal
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.