Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Project Engineer luxe jachtbouw

Je werkzaamheden

Onder leiding van de Project Manager, draag je bij aan een team van specialisten. Je houdt je bezig met het uitwerken van leidingsystemen voor de luxe jachtbouw. De leidingsystemen worden ingebouwd in de superjachten. Geen jacht is hetzelfde en ieder project is anders qua complexiteit en toepassing van nieuwe mogelijkheden. Als Project Engineer stuur je de technische begeleiding van de toegewezen projecten aan. Je coördineert en controleert de werkzaamheden van de engineering en rapporteert over de voortgang aan de Project Manager.

Een gedeelte van de tijd werk je mee als uitvoerend Engineer in de projecten. Je tekent leidingwerk in het 3D tekenprogramma Cadmatic voor bijvoorbeeld de machinekamer, ventilatiesystemen en sanitaire voorzieningen. Hierbij gebruik je de nieuwste 3D engineering tools, 3D-databases en slimme software. Iedereen in het team heeft zijn eigen verantwoordelijkheid binnen het engineeren. Met elkaar zorg je ervoor dat de engineering naadloos op elkaar aansluit, zodat de vakmensen op de werf er straks goed mee kunnen werken.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een MBO+ of HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of een andere technische richting
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kunt goed overweg met 2D en 3D CAD applicaties. Ervaring met Cadmatic is een pré
  • Je spreekt Engels en Nederlands en vindt het leuk om operationeel leiding te geven binnen het team
  • Je bent goed in het doorhakken van knopen, werkt zelfstandig en bent creatief (in het zoeken naar oplossingen)

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken voor onze opdrachtgever, een luxe jachtbouwer. Als de baan goed gaat en het bevalt van beide kanten, is er een mogelijkheid dat je in vaste dienst komt van onze klant.

Wie zijn wij?

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek,
- Bouw,

Door onze technische school voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 worden aangeboden, maar ook staf- en kaderopleidingen zoals IWT, IWC-B, VTw-2 en VTw-2. Voor elk niveau wat wils!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werkgerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

27.10.2021

Contactpersoon

Anja de Haan

Meer details
Match criteria
Branche specifiek
  • Jachtbouw
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.