Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Plaatwerker / Technisch medewerker

Functie omschrijving

Voor het fabriceren van producten zijn wij op zoek naar een plaatwerker.

De plaatwerker zal zich dagelijks bezig houden met grote oplages van producten. Saai zal het niet worden want je moet je aandacht goed bij het werk houden.


Als je geen ervaring hebt in de werkzaamheden dan zal je tijdens het werk opgeleid worden. Inzet en technisch inzicht zijn dan minimaal de vereisten.


Functie eisen

Motivatie en interesse in het werk.

Bedrijfsprofiel

Binnen dit familiebedrijf heerst een betrokken sfeer. Je moet hier niet raar op kijken als je, tijdens drukke periodes, in de werkplaats staat naast de HR-adviseur. Binnen dit bedrijf helpt iedereen elkaar en worden volop kansen geboden. Pak jij deze kans aan?

Het is een bedrijf waarin vooruitstrevendheid en groei gecombineerd worden met ouderwetse familiewaarden zoals respect, betrokkenheid en het nakomen van afspraken. Op de montageafdeling wordt uit plaatwerk half-en eindfabrikaten gemaakt en klaargemaakt voor verzending. Door toenemende drukte zoeken we hier gemotiveerde montagemedewerkers. Basiservaring vereist (technische opleiding op niveau 1/lasdiploma), een positieve werkethos staat in dit bedrijf op nummer 1!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

30.06.2022

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Match criteria
Branche specifiek
  • Metaal
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.