Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Pijpfitter

Hoe ziet een werkdag eruit?

Ben je benieuwd hoe een werkdag eruit kan zien als je aan het werk gaat voor Haprotech als pijpfitter? Uiteraard is elke dag als fitter anders. Hieronder een schets van de pijpfitter werkzaamheden:

Jouw dagelijkse werkzaamheden starten om 08:00 uur met koffie en een werkoverleg. Aan de hand van de werkorders worden de projecten besproken en verdeeld. Met deze info, de werkmap en bijgevoegde tekeningen ga je aan de slag! Je bent druk bezig met het verzamelen van alle benodigde materialen en machines waarbij je je jouw eigen veiligheid, maar ook die van je collega's, goed in de gaten blijft houden.

Pauze! Het is 10:00 uur en tijd voor koffie. Waar zijn je collega's vandaag de dag allemaal mee bezig?

Na de koffie kijk je in je werkmap. Tijd voor het volgende onderdeel: Het vanaf tekening leidingen aanleggen. Terwijl je bezig komt je er achter dat je pijpleiding van 3 mm onderhoud nodig heeft en niet gelijk loopt met de tekening. Je roept je collega om te kijken of hij hetzelfde ziet en jawel: je pijp is niet correct gesneden. Aangezien de snijafdeling druk bezig is én jij ervaring hebt met dit type buizen stel je zelf de snijmachine in en zorg je ervoor dat je pijp correct is afgesteld. Nu alles goed is ga je verder met het aanleggen van de leiding.

Pauze! Het is 12:30, tijd voor lunch. Het zonnetje schijnt en je kan lekker buiten eten.

Om 13:00 uur ga je weer verder. Er is een nieuw verzoek van de klant binnen gekomen en je gaat op locatie de leidingen inmeten. Deze verzoeken komen niet veel binnen maar daarom des te leuker! Je pakt de auto van de zaak en daar aangekomen maak je een schets van de situatie voor de nieuwe opdrachten waarnaar je alles gereed maakt. Je scheurt terug naar de zaak (waarin je je netjes houdt aan de snelheid..) en gaat verder met het inmeten van leidingen.

15:00 uur: de laatste pauze van de dag. De zon gaat onder maar je kan nog net de laatste zonnestralen meepikken voor je weer aan het werk mag want je was nog niet klaar!

15:15: Snel weer aan de slag! Deze laatste uurtjes spendeer je aan uitvoeren van onderhoud, reparaties, opbouwen en installeren van pijpleidingen en waarnaar je om 17:00 uur voldaan naar huis gaat.

Wat vragen we van jou?

 • MTS WTB werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring
 • Aantoonbare ervaring
 • VCA
 • Tekening (isometrisch) kunnen lezen/schetsen

Wie zijn wij?

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:
- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

In onze NIL-erkende lasschool bieden we jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Wat bieden we jou?

Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?

 • We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk!
 • Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
 • Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
 • Vakantiegeld,
 • Reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
 • Fulltime dienstverband,
 • Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
 • Borrels en BBQ's,
 • Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken,
 • En wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Branche
 • Metaal
 • Installatietechniek
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.