Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Monteur Werktuigbouwkunde Services

Functie omschrijving

Heb jij als monteur ervaring met werktuigbouwkundige installaties? Ga je ook graag aan de slag bij verschillende interessante klanten in jouw omgeving? Dan is dit de juiste baan voor jou!

Dit ga je doen als Monteur Werktuigbouwkunde Services
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van kleinschalige modificatie- en installatiewerkzaamheden aan de werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties en utiliteiten van onze klanten. Denk hierbij aan installaties op het gebied van o.a. CV’s, gekoeld water, warmtepompen en luchtbehandeling. Dat ga je doen voor mooie opdrachtgevers in de regio Noord-Holland, waaronder distributiecentra, gemeenten, zorgcentra, kantoorpanden en scholen. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de werkzaamheden van onze storingsmonteurs en de betrouwbaarheid van de installaties van onze klanten.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
• Het zelfstandig uitvoeren van aanpassingen, vervangingen en uitbreidingen van bestaande werktuigbouwkundige installaties bij verschillende klanten;
• Duidelijke afspraken met de klant maken over de planning en uitvoering van jouw werkzaamheden, zodat de overlast voor de klant minimaal is. Ook zorg je er voor dat jouw werkplek opgeruimd en netjes is;
• Bij alle werkzaamheden rekening houden met de geldende veiligheidsvoorschriften, klanteisen en kwaliteitsnormen;
• Het tijdig signaleren van eventuele problemen en het geven van advies aan de klant in samenspraak met collega’s;
• Het draaien van storingsdiensten: eenmaal in de acht weken zul je een week oproepbaar zijn voor het oplossen van urgente storingen.

Functie eisen

Dit neem je mee
Voor het zelfstandig uitvoeren van deze werkzaamheden is het belangrijk dat je ervaring hebt met het installeren en/of onderhouden van gebouw gebonden installaties, utilitaire installaties en/ of warmte- en koudetechniek.

Verder voldoe je aan het volgende:
• Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma in Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
• Je hebt enkele jaren ervaring als (service)monteur in een relevante branche;
• Je bent service- en resultaatgericht, werkt nauwkeurig en je kunt goed communiceren;
• Ervaring met elektrotechniek is een pré, maar heb je dit nog niet dan kun je via ons cursussen volgen om je hier verder in te ontwikkelen!

Bedrijfsprofiel

Over het bedrijf
Wereldwijd is onze klant marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen ze opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Ze ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen ze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan ze hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren of meer weten?
Ben jij de Monteur Werktuigbouwkunde die wij zoeken? Solliciteer dan direct online!

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0251-262917

Publicatiedatum

02.02.2023

Contactpersoon

Anja de Haan

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.