Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Monteur staalbouw

What's in it for you?

Ben jij de fulltime staalbouwer die zijn carrière naar een hoger niveau wilt tillen en op zoek is naar een staalbouw vacature? Werken voor Haprotech lasopleidingen betekent je carrière vormgeven! Wij hebben namelijk een lasschool waar je je technische carrière zélf vorm kunt geven. Onze organisatie staat voor "een leven lang leren" met korte communicatielijnen waardoor je je ideeën met onze lasdocent of onze technisch directeur die een LPI/IWE C-499 op zak heeft gemakkelijk kunt bespreken!

Jouw arbeidsvoorwaarden:

  • Goed salaris. Die jij bepaalt!
  • 24 vakantiedagen. Als je maar weer terugkomt
  • Vakantiegeld. Anders heb je ook niks aan die vakantiedagen ;)
  • Reiskostenvergoeding. Dat betalen wij
  • Bij elke klant een goede werksfeer. Daar selecteren wij onze bedrijven op.

Wat ga je doen als staalbouw monteur?

Als staalbouw monteur werk je vaak individueel aan de klus maar je bent altijd samen met collega's aan een project bezig. Je werkzaamheden bestaan uit montage, samenstellen, lassen (MAG), bouwen, hechten, afwerken en in elkaar zetten van producten voor in de staalbouw. Jouw werkplek ligt centraal rond het IJsselmeer!

Wie ben jij?

Het maken van goede producten bereik je samen met je team. Je woont in de omgeving van Friesland (Makkum, Cornwerd, Wieringerwerf, Den Oever, Hippolytushoef, Den Helder, Julianadorp, Schagen), bent allround inzetbaar en hebt aantoonbare ervaring in de staalbouw. Je steekt de handen uit de mouwen en houdt je bezig met het maken van staalconstructies. Vanzelfsprekend kan je tekening lezen en ben je in het bezit van een rijbewijs, geldig VCA en lasdiploma's (NIL-niveau 1/2 MAG).

Ben je geïnteresseerd?

Ondanks Corona gaan onze sollicitatieprocedures gewoon door. Het eerste gesprek vindt telefonisch plaats, de tweede ronde is bij ons op kantoor waar we alle RIVM-richtlijnen volgen.

Laat je dus niet weerhouden om te solliciteren, we willen namelijk graag met je kennismaken!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Branche specifiek
  • Constructiebouw
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.