Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Monteur machine- en voertuigenbouw

Hoe ziet je dag eruit?

Als fulltime monteur in de regio Alkmaar (de locatie is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Haarlem en Hoorn) ben je dagelijks bezig met het (af)bouwen van reinigingsvoertuigen en machines. Tevens houdt je bezig met het controleren, afstellen en meten van de installaties.

Als technicus heb je een gevarieerde werkdag. Je werkt met machines die aangedreven worden door middel van hydrauliek en pneumatiek. Aan deze machines voer je onderhoud uit, meet je installaties op en voer je sleutelwerkzaamheden uit. Ofwel, een gevarieerde werkdag waar enige creativiteit zeer gewenst is. Hou jij ervan om te werken in een familiebedrijf met korte communicatielijnen waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan komen wij graag in contact met jou om de functie van technicus te bespreken!

Functie eisen

- Technische opleiding/werkervaring,
- Je hebt ervaring met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek,
- Creativiteit is gewenst,
- In het bezit van VCA (of bereid deze te behalen op onze kosten).

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:
- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek
.
Wij bieden jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?
- Diverse werkgerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.