Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Monteur grondverzet machines

Functie omschrijving

Als machinemonteur bij de afdeling Materieelbeheer voer je zelfstandig kleine of grote projecten uit. Dit kunnen klussen van een uur zijn maar ook zeker een paar dagen. Denk aan een onderhoudsbeurt voor een shovel, een knikpuntrevisie of het vervangen van remplaten in de vooras. Je repareert en onderhoudt naast shovels ook ons andere equipment zoals bijvoorbeeld graafmachines, betonmixers en betonpompen. Veel storingen zijn mechanisch en hydraulisch van aard, maar bij deze uitdaging kun je ook elektrische storingen zoeken en dan natuurlijk verhelpen. Daarnaast hoort ook het keuren van deze materieelstukken bij je takenpakket.

Functie eisen

Jij bent een zelfstandige allround monteur met rijbewijs, woonachtig in Noord-Holland en je draait je hand niet om voor klussen aan rollend of stilstaand materieel.

Daarnaast heb je:
tenminste 5 jaar ervaring als monteur grondverzetmachines en materieel;
een diploma SOMA Monteur mobiele werktuigen of MTS/MBO niv.2;
ervaring in onderhoud aan grondverzetmachines en bouwmaterieel;
ervaring in hydraulische en/of elektronische systemen is een pré;

Bedrijfsprofiel

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek,
- Bouw,
- Steigerbouw.

Door onze technische school voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 worden aangeboden, maar ook staf- en kaderopleidingen zoals IWT, IWC-B, VTw-2 en VTw-2. Voor elk niveau wat wils!

Arbeidsvoorwaarden


Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?

• We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk!
• Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
• Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
• Vakantiegeld,
• Reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
• Fulltime dienstverband,
• Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
• Borrels en BBQ's,
• Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken,
• En wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen

​​​​​​​Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

06.05.2022

Contactpersoon

Anja de Haan

Meer details
Match criteria
Branche specifiek
  • Bouw
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.