Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Monteur buitendienst

Wat ga je doen?

Als monteur buitendienst onderhoud, repareer (en help je) mee met het installeren en plaatsen van rookgaskanalen. Je werkt voornamelijk buiten, maar uiteraard kan het voorkomen dat je binnen in de werkplaats meehelpt met voorbereiden (TIG-lassen, frezen, popnagelen etc.).

Wat vragen we van jou?

Om goed te kunnen aarden in het team is flexibiliteit van belang. De ene dag sta je op een dak onderhoud uit te voeren en werk je de volgende dag in de werkplaats mee met reparaties en laswerk. Als je buiten werkt ga je samen met collega's met een servicebus naar de klus.

De lijnen in het bedrijf zijn kort en de sfeer die in het bedrijf hangt valt het best te omschrijven als ongedwongen, maar schouders eronder en gaan! Het is belangrijk dat je ervaring hebt met aluminium laswerk en weet wat onderhoud uitvoeren inhoudt.

Interesse of wil je meer informatie? Dan hoor ik graag van je!

Wie zijn wij?

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:

- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

Wij bieden jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een NIL erkend opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende technische opleidingen worden aangeboden!

Wat krijg je van ons?

Een goed salaris allereerst! Wij weten als geen ander hoe schaars de technische markt momenteel is. Daar betalen wij je ook naar.

Verder bieden we jou:

- Diverse werkgerelateerde opleidingen. Wij geloven in leren en jezelf blijven ontwikkelen
- Een persoonlijke mentor/coach waarmee je je loopbaan zelf vorm gaat geven
- Vanwege ons brede netwerk aan opdrachtgevers kunnen wij je plaatsen bij een diversiteit aan projecten. Wil je een kijkje in de keuken nemen of ervaring op doen op een bepaald project? Wij kunnen je daarmee helpen. Bevalt het niet? Dan kijken we verder!
- Transparantie. Je weet waar je aan toe bent, geen kleine lettertjes
- Maar bovenal; heb je kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers.

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.