Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Montagemedewerker

Functie omschrijving

De fulltime werkzaamheden van de monteur bestaan uit het in elkaar zetten van metalen onderdelen, kanten en overige montagewerkzaamheden. Er heerst een familiaire sfeer en tijdens je inwerkperiode wordt je prima bijgestaan door de werkplaatschef.

Functie eisen

Aangezien de locatie niet bereikbaar is met openbaar vervoer, is eigen vervoer vereist!

Daarnaast wordt geldig VCA verwacht, ervaring met montage- en laswerkzaamheden (aluminium/staal) en geen problemen met seriematig werk.

Qua persoonlijkheid: afspraken nakomen en serieus met het werk bezig zijn. Geïnteresseerd in de producten en op zoek zijn naar een functie voor de lange termijn.

Bedrijfsprofiel

Binnen dit familiebedrijf heerst een betrokken sfeer. Je moet hier niet raar op kijken als je, tijdens drukke periodes, in de werkplaats staat naast de HR-adviseur. Binnen dit bedrijf helpt iedereen elkaar en worden volop kansen geboden. Pak jij deze kans aan?

Het is een bedrijf waarin vooruitstrevendheid en groei gecombineerd worden met ouderwetse familiewaarden zoals respect, betrokkenheid en het nakomen van afspraken. Op de montageafdeling wordt uit plaatwerk half-en eindfabrikaten gemaakt en klaargemaakt voor verzending. Door toenemende drukte zoeken we hier gemotiveerde montagemedewerkers. Basiservaring vereist (technische opleiding op niveau 1/lasdiploma), een positieve werkethos staat in dit bedrijf op nummer 1!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Match criteria
Branche specifiek
  • Constructiebouw
  • Installatietechniek
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.