Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Montagemedewerker

Spoed

Wat ga je doen?

Het werken in een werkplaats is nooit saai of altijd hetzelfde. Je werkt weliswaar vaak met dezelfde producten, maar de ene keer ben je aan het monteren, dan aan het verpakken van (middel)grote series) of ben je aan het assembleren. Hou jij het allemaal nog bij?

Het bedrijf is gevestigd rondom Schiphol (let op: eigen vervoer is hierbij gewenst! Met het OV is de klant slecht bereikbaar) en maakt voornamelijk producten op basis van staal en/of RVS. Ze werken productiematig, dat houdt in dat je werkt aan grote projecten, veelal van hetzelfde. Hierbij is het voordeel; je wordt gelijk heel erg goed in het maken van deze producten! Je leert het product goed kennen en neemt deze ervaring weer mee naar het volgende project. Er worden onder andere printerkasten gemaakt.

Typerend voor dit bedrijf is de familiaire sfeer die er heerst.

Ben je benieuwd? Kom langs voor een gesprek of vraag meer informatie op via 0653258730 of via WhatsApp.

Wat vragen we van jou?

- Technische affiniteit,
- VCA (pré),
- Ervaring met bankwerkzaamheden zoals slijpen, knippen, branden, frezen, draaien, kanten en eventueel lassen,
- Goede werkmentaliteit! Afspraak is afspraak
(maar ook als je net van school afkomt ben je van harte welkom!)

Bedrijfsprofiel

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek.

Door de samenwerking met onze lasschool voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 maar ook staf- en kaderopleidingen worden aangeboden. Voor ieder wat wils!

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?

We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk! Haprotech biedt opleidingen aan op het gebied van TIG, MIG, MAG, BMBE, NIL niveau 1/tm 4. Tevens ook VTW-2, IWT, IWC-2,
Maar ook VCA, heftruckcertificaat, hoogwerkerscertificaat, constructiebankwerker MBO (opleidingen via externe opleidingscentrums),
Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
Wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen
Vakantiegeld- en reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
Fulltime dienstverband,
Borrels en BBQ's
Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken.

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Branche
  • Metaal
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.