Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Montage medewerker Staalbouw

Functie omschrijving

Voor de sleutelaar die niets liever doet dan op locatie werken bieden wij een meer dan leuke baan. In deze functie werk je op verschillende locaties. Samen met je team vertrek je vroeg naar de bouwlocatie om staalconstructies te monteren. Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen, hijsen en monteren van materialen op een veilige wijze op de bouwlocatie. Daarnaast monteer je zelfstandig staalconstructies aan de hand van tekeningen en las (BMBE) je de constructie daar waar nodig af.

Functie eisen

De perfecte kandidaat is iemand die creatief en oplossingsgericht te werk gaat. Je bent geen 9-5 type en bent op zoek naar een baan met veel vrijheid. Je kan zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder voldoe je aan de volgende functie eisen:

  • minimaal VMBO kaderberoepsgericht leerweg;
  • bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • basis VCA en certificaat Hoogwerker (pré);
  • in het bezit van rijbewijs B;
  • goed tekening kunnen lezen;
  • geen hoogtevrees;
  • kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Er wordt gestart om 06.00 of 07.00 uur en mentaliteit is het meest belangrijk. Wat je nog niet in de vingers hebt wordt je geleerd op de projecten.

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel bij Technische bedrijven.

Publicatiedatum

21.11.2022

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.