Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Metaalbewerker

Doorlopende werving

Functie omschrijving

Jij als metaalbewerker ziet het als een uitdaging om dagelijks bezig te zijn met het bouwen van mooie producten. Je zal gaan werken vanaf tekening. Daar waar nodig word je voorzien van de juiste (hand)gereedschappen. Uiteraard word je niet direct in het diepen gegooid. Nieuwe collega's krijgen altijd een gedegen inwerkperiode!

Functie eisen

Als monteur werkzaam bij Haprotech, sta je voor je zaak. Je bent een fijne collega om mee te werken, omdat je beschikt over de juiste werkmentaliteit. Je houdt van precies werken en het leveren van een constante kwaliteit. Daarnaast beschik je over;

  • afgeronde VMBO richting techniek
  • enige eerdere ervaringen binnen de techniek
  • bereid tot het draaien van technische productie.

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:

- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

Wij bieden jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Mathijs Arents

Meer details
Match criteria
Branche
  • Machinebouw
  • Metaal
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.