Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Meewerkend voorman Grondwerk

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgever kom je te werken als meewerkend voorman Grondwerk in een industriële omgeving. Je vindt het leuk om te denken in oplossingen en kunt goed omgaan met mensen. Je krijgt namelijk leiding over een klein team waardoor het belangrijk is dat je goed met verschillende type mensen kunt communiceren. In overleg durf je beslissingen te nemen. Je werkt voornamelijk buiten als grondwerker. Af en toe zit er sleutelwerk bij. Verder is het belangrijk dat je geen 9 tot 17 mentaliteit hebt.

Functie eisen

-Je kunt goed zelfstandig werken
-Je kunt tekeninglezen (GWI)
-Je bent in het bezit van een rijbewijs, liefst BE
-Je niet vies bent van fysiek werk
-Je kunt goed buiten werken
-Je bent goed in het samenwerken binnen een team
-Je vindt het leuk om problemen op te lossen
-Je bent je bewust van de benodigde veiligheidsmaatregelen welke nodig zijn om veilig te werken

Bedrijfsprofiel

Wat betreft deze opdrachtgever: Wil je werken bij een internationale organisatie, operatief in meer dan 17 landen en werkzaam met meer dan 70.000 medewerkers? Groot maar door de informele structuur, voelt het toch vertrouwd en klein.

Je werkt mee aan oplossingen voor hun klanten door mee te denken over mogelijke duurzame oplossingen en innovaties. Jouw werk kan het verschil maken. Neem contact op voor meer informatie.

Wie zijn wij?

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek,
- Bouw,

Door onze technische school voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 worden aangeboden, maar ook staf- en kaderopleidingen zoals IWT, IWC-B, VTw-2 en VTw-2. Voor elk niveau wat wils! <?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?

• We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk!
• Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
• Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
• Vakantiegeld,
• Reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
• Fulltime dienstverband,
• Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
• Borrels en BBQ's,
• Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken,
• En wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

22.10.2021

Contactpersoon

Anja de Haan

Meer details
Adres
Rooswijkweg 191 a, 1951 ML Velsen-Noord
Match criteria
Branche specifiek
  • Infra techniek
  • Industrie
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.