Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Lasrobot operator

Nieuw

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een lasrobot operator. Je komt te werken bij een echt familiebedrijf (bestaat al bijna 100 jaar!). Het is een toonaangevend bedrijf in de metaalsector. Zij leveren producten aan de grote fabrikanten in de farma, utiliteitsbouw, energie, food en machinebouw. Gezamenlijk met je collega's ben je verantwoordelijk voor de leveringen en kwaliteit van de producten.

Je bent als lasrobot operator verantwoordelijk voor het geautomatiseerde lasproces van hoogwaardige RVS lassamenstellingen. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en bent niet bang voor een stuk verantwoordelijkheid in je functie. Je bent in staat om de lasrobot te bedienen én in te stellen, je doet de controle over het eindproduct zodat de kwaliteit goed is en je mag meedenken over eventuele verbetermogelijkheden in het proces of het product.

Functie eisen

Je hebt kennis van lasrobots of bent in staat om dit jezelf snel eigen te maken. Motivatie hierin is super belangrijk. Daarnaast heb je een lasopleiding MAG niveau 2 en kun je tekeninglezen. Je kunt goed zelfstandig werken en bent niet bang om verantwoording op je te nemen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf door cursussen en/of opleidingen te ontwikkelen en eventueel door te groeien. Na de uitzendperiode maak je kans op een dienstverband bij deze opdrachtgever. Je bent bereid om in ploegen te werken (tegen een toeslag uiteraard).

Bedrijfsprofiel

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek,
- Bouw,
- Steigerbouw.

Door onze technische school voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 worden aangeboden, maar ook staf- en kaderopleidingen zoals IWT, IWC-B, VTw-2 en VTw-2. Voor elk niveau wat wils!

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?

• We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk!
• Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
• Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
• Vakantiegeld,
• Reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
• Fulltime dienstverband,
• Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
• Borrels en BBQ's,
• Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken,
• En wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

06.07.2021

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Match criteria
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.