Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Elektromonteur Technische Dienst

Functie omschrijving

Wij zoeken een elektromonteur voor het onderhouden en keuren van bijvoorbeeld lasapparaten en het onderhouden van de sterkstroom installaties op kantoren en in de werkplaatsen.

Het bedrijf waarvoor wij een monteur zoeken is een middelgroot bedrijf in de metaal. Je komt te werken in de eigen elektro werkplaats. Daar keur je onder andere elektrisch gereedschappen en lasapparaten. Tevens zal je aanpassingen aanbrengen aan de sterkstroom installaties op kantoren en werkplaatsen.

Jouw werkzaamheden voer je uit in een team dat werkt in de dagdienst. Als Servicemonteur Elektrotechniek houdt hij zich bezig met het onderhoud aan de productieapparatuur en de elektrotechnische installaties van het bedrijf. Ook helpt hij als er storingen zijn en voert hij reparaties uit. We werken met moderne productieapparatuur en besturingstechnieken, waardoor hij als onderhoudsmonteur veelzijdig en technisch uitdagend werk heeft.

Functie eisen

  • Je hebt een MBO opleiding richting Elektrotechniek (MSI, EMSI, AMSI)
  • Enkele jaren ervaren als elektromonteur

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken in een groot metaalbedrijf waar ze uitdagende producten maken die de hele wereld over gaan. Een mooi bedrijf om met trots te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

26.04.2023

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.