Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Elektromonteur

Functie omschrijving

Wij zoeken een elektromonteur met ervaring op utiliteitsprojecten voor in de regio Noord- en Zuid Holland. Het gaat om renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten.

Het bedrijf waarvoor wij een monteur zoeken is een middelgroot bedrijf in de installatietechniek. Je komt te werken op diverse projecten als de nieuwbouw of renovatie van universiteiten, winkelcentra's, datacenters en kantoren.

Je komt terecht in een team dat werkt in de dagdienst. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn:


Als monteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties in de utiliteit. Jij houdt je onder meer bezig met de aanleg van kabelgoten, lichtinstallaties en krachtaansluitingen, (nood)verlichting en intercom- en videocom-installaties en data-installaties. Het oplossen van storingen op elektrotechnisch gebied. Uitvoeren van onderhoud aan de installaties

Functie eisen

  • Je hebt een MBO opleiding richting Elektrotechniek, bijvoorbeeld TSI, MSI, EMSI, AMSI
  • Je bent in het bezit van NEN 3140 en VCA (pre)
  • Je hebt als Elektromonteur een flexibele een doortastende instelling en kan werken in teamverband

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:

- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

Wij bieden jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

16.12.2022

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.