Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Chefmonteur E&I

Functie omschrijving

Een baan in de elektrotechniek bij onze klant is geen baan maar een carrière! Als Chefmonteur Elektrotechniek in een industriële procesomgeving heb jij de capaciteiten en de ervaring om een locatie te leiden en complexe montage vraagstukken zelfstandig en op een efficiënte wijze te organiseren en uit te laten voeren. Je geeft hierbij leiding aan 5 tot 15 fte.

Wellicht heb jij dit punt in jouw carrière nog niet bereikt maar ben je wel toe aan een volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij gaan graag een langdurige relatie met jou aan en investeren met uitdagende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Daarnaast word je middels training op de hoogte gehouden van de benodigde kennis en kunde op het gebied van zowel techniek als leidinggeven. Uiteraard zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Dit ga je doen als Chefmonteur E&I
Als Chefmonteur Elektrotechniek heb je de leiding op een locatie waarbij de uit te voeren werkzaamheden zeer divers zijn en betrekking hebben op zowel grote- als kleinschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het coördineren, plannen, voorbereiden en organiseren van deze kleine en grote projecten in de procesindustrie (o.a. in de voedingsmiddelen industrie, (pharma)chemie en zware industrie). Dit gebeurt uiteraard in overleg met de opdrachtgevers maar ook in overleg met de eigen organisatie. Voor deze functie heb je genoeg ervaring om problemen in het werk te voorzien en hier adequate maatregelen te treffen zodat het werk efficiënt en binnen de gevraagde planning uitgevoerd wordt. Behalve bovengenoemde organisatorische aspecten heb je een hands on mentaliteit en werk je mee in de uitvoering als de situatie hier om vraagt of als de situatie dit toelaat. Het werk is hierdoor zeer dynamisch en zeker niet saai te noemen.

Je zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden, bent in staat om een (financiële) administratie bij te houden en je hebt veelvuldig zelfstandig contact met klanten.
Jouw manier van communiceren zorgt voor klantenbinding. Doordat jij het technische aanspreekpunt bent bij onze klanten ben je tevens onze ambassadeur op locatie.

Functie eisen

Dit breng je mee
• Een afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek of E&I
• Bewust zijn van veiligheid en hier ook voor staan. Op de werkvloer werken we veilig of we doen het niet.
• Communicatieve vaardigheden. Wij zijn een dienstverlenende organisatie, waar je altijd in contact staat met de klant. Je moet in staat zijn om jouw manier van communiceren aan te passen op de situatie waar jij op dat moment in bevindt;
• Aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om te schakelen tussen diverse taken en te kunnen bepalen waar de prioriteiten liggen;
• Ambitie en leergierigheid om samen met ons jouw carrière naar het volgende niveau te tillen;
• Teamspirit. Jij krijgt er energie van om samen met jouw team de klus te klaren en een tevreden klant te hebben; Je krijgt er energie van de juiste oplossing vinden. Je denkt ‘’out of the box“ en je neemt verantwoordelijkheid voor de mensen in jouw team en de uitgevoerde werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel

De werkomgeving

Je komt terecht in een groep gelijkgestemden: mensen die bezeten zijn van techniek. Je kunt bij ons de hele dag over techniek praten, als je dat wilt. We zijn nuchter en zien onze duurzaamheid vooral tot uiting komen in de relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd. Dit resulteert in nieuwe uitdagingen en langdurige klussen die complexer zijn, en dus meer van je vragen. Je krijgt dan ook de kans om nieuwe methodieken uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. Het mooie is ook dat we zelf eigen techneuten in dienst hebben en onze expertise steeds verder kunnen uitbouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren of meer weten?
Ben jij de Chefmonteur E&I die wij zoeken? Solliciteer dan direct online!

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0251-262917

Publicatiedatum

02.02.2023

Contactpersoon

Anja de Haan

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.