Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Calculator

Functie omschrijving

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het tot in detail calculeren van offerte-aanvragen.

Om dit goed te kunnen doen, heb je overleg met de opdrachtgevers en architecten over de technische aspecten van de opdracht en vraag je ook de nodige inkoopoffertes aan bij leveranciers. Dit alles verwerk je in een op maat gemaakt programma, je calculeert de opdrachten en tenslotte werk je de calculatie uit tot een commerciële aanbieding en/of offerte.

Het is jouw verantwoordelijkheid de aanbieding en/of offerte op alle fronten goed en kloppend te hebben (juiste tijdplanning, prijsstelling van de materialen en montage kosten) en zodoende zoveel mogelijk opdrachten binnen te halen tegen een rendabele prijs. Samen met je collega’s van de afdeling Calculatie draag je bij aan het verder door ontwikkelen en optimaliseren van de calculatiemethoden.

De producten waarvoor je calculeert zijn bijvoorbeeld trappen, hekwerken, balustrades, puien en kozijnen.

Functie eisen

Om de functie van Calculator goed uit te kunnen voeren, heb je een opleiding Werktuigbouwkunde (MBO niveau 4 of HBO) afgerond en heb je een aantal jaren ervaring. Verder heb je oog voor detail, denk je graag een stapje verder of out-of-the-box en ga je graag de uitdaging aan.

Publicatiedatum

07.04.2023

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.