Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Bankwerker - TIG lasser

Nieuw

Functie omschrijving

Als constructiebankwerker/lasser ben je in staat om vanaf de tekening constructiedelen samen te stellen. Vervolgens kun je deze aflassen. Daarnaast verricht je diverse bankwerk-werkzaamheden. Initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Zie je dingen waarvan jij denkt dat het beter kan in het product of proces, geef het dan aan. Dan kijken ze samen met jou of jouw voorstel geprobeerd kan worden.

Functie eisen


Wat verwachten we eigenlijk van je?

Je hebt vmbo-niveau in de richting constructiewerken/ metaal, een lasopleiding TIG minimaal niveau 2 en je kunt goed tekeninglezen. Verder is het belangrijk dat je bereid bent om in ploegen te werken. Na de uitzendperiode heb je kans op een dienstverband bij deze mooie opdrachtgever. Zij hechten waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers door cursussen en opleidingen. Er zijn dan ook volop doorgroei mogelijkheden binnen deze organisatie.

Bedrijfsprofiel

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek,
- Bouw,
- Steigerbouw.

Door onze technische school voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 worden aangeboden, maar ook staf- en kaderopleidingen zoals IWT, IWC-B, VTw-2 en VTw-2. Voor elk niveau wat wils!

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle voordelen van het werken bij de opdrachtgever zelf, geniet je ook van de voordelen bij het werken bij Haprotech. Welke dat zijn?

• We hebben onze eigen lasschool (NIL-erkend). Als je door wilt groeien in je werk is dat bij ons goed mogelijk!
• Een salaris wat past bij de schaarste van de markt. Als geen ander weten wij hoe schaars de technische markt is. Daar betalen wij je ook naar!
• Groot netwerk; we kunnen je bij veel bedrijven naar binnen loodsen waardoor de ervaring die je opdoet eindeloos is (staat goed op je cv!),
• Vakantiegeld,
• Reiskostenvergoeding bovenop je salaris,
• Fulltime dienstverband,
• Als alles goed gaat: een contract bij de opdrachtgever,
• Borrels en BBQ's,
• Bonussysteem wanneer er door jou kandidaten ook bij ons komen werken,
• En wij betalen je werkkleding en indien nodig je VCA en andere benodigde opleidingen

​​​​​​​Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

06.07.2021

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Match criteria
Branche specifiek
  • Metaal
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.