Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Assistent (leerling) Samensteller / lasser Machinebouw

Nieuw

Wat ga je doen?

Voor deze klant in de voedingsmiddelen industrie, zoeken wij een leerling monteur. Heb je weinig ervaring of wil je je omscholen naar de techniek? Lees dan snel verder!

Samen met je team (variërend van 2 tot 12 man) klaar je de klus. Je bent met zijn allen verantwoordelijk voor het onderhoud aan grote en grove installaties. Je kan denken aan machines en transportbanden, maar ook bordessen (kleiner werk). Je werkzaamheden variëren van montagewerk tot inmeten, lassen en testen van rvs constructies en machines.

Functie eisen

  • Technische (basis)ervaring
  • Niet bang voor vieze handen
  • Harde werker

Bedrijfsprofiel

In juni 1990 is lashuis Haprotech gestart als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten. Kort daarna werd Haprotech lasopleidingen opgericht en kwamen alle activiteiten onder de naam Haprotech. Eind 2013 werd er gestart met succesvolle leerwerktrajecten om de (jeugd)werkloosheid een halt toe te roepen waarna kandidaten na het behalen van NIL-erkende lasdiploma’s zekerheid kregen van een passende functie via Haprotech technisch uitzendbureau. Dit is de start geweest van een succesvolle oprichting van Haprotech Technisch Uitzendbureau!

Door jarenlange ervaring in de techniek is het netwerk breed en divers in de sectoren:

- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek,
- Lastechniek.

Door onze technische school voorzien wij in de behoefte van ambitieuze medewerkers. Opleidingen op niveau 1 t/m niveau 4 worden aangeboden, maar ook staf- en kaderopleidingen zoals IWT, IWC-B, VTw-2 en VTw-2. Voor elk niveau wat wils!

Arbeidsvoorwaarden

Allereerst een goed salaris! Wij weten als geen ander hoe schaars de technische markt momenteel is en daar betalen wij je ook naar.

Verder bieden we:

- Diverse werkgerelateerde opleidingen. Wij geloven in leren en jezelf blijven ontwikkelen. Wij hebben een NIL-erkend opleidingsinstituut waar je jouw loopbaan zelf vorm kan geven.
- Oefenruimte. Wil je je laskennis naar een hoger niveau tillen voor je aan de slag gaat? Kom in onze lasschool oefenen!
- Wij regelen alles voor je. Van PBM’s tot aan de benodigde opleiding
- Verschillende projecten. Vanwege het brede netwerk kunnen wij je plaatsen bij een diversiteit aan projecten. Wil je een kijkje in de keuken nemen of ervaring op doen? Wij helpen je.
- Duidelijkheid. Je weet waar je aan toe bent, geen kleine lettertjes.
- Maar bovenal heb je kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers.

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Publicatiedatum

16.12.2022

Contactpersoon

Marco Groen

Meer details
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.