Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Assistent Koelmonteur

Functie omschrijving

De opdrachtgever heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van koel- en vriesinstallaties. Ze leveren en installeren complete koel- en vriesinstallaties/cellen en airconditioning in de regio Noord- en Zuid-Holland. Als assistent koelmonteur kom je te werken op steeds een andere werkomgeving. Je bent veel onderweg en onderhoud de koelinstallaties van onder andere supermarkten. Wanneer je dit goed afgaat zal je ook andere installaties (periodiek) gaan onderhouden zoals airconditioning, supermarktinstallaties, vriescellen en het plaatsen van rekken.

Wat ga je doen?

Je dag begint met het verzamelen en bijeenkomen met je team in de werkplaats. De projectleider communiceert welke projecten er gedaan moeten worden en plant het juiste team bij de juiste klus in. Aan de slag! Samen met je team rij je, in je servicebus, naar de klus. Vandaag staat er een koelinstallatie op het programma die niet goed werkt. Aangezien jij dit gisteren nog bent tegengekomen weet je waar je naar moet zoeken en lost dit direct op. Op naar de volgende klus!

Als assistent koelmonteur ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het verrichten van service, onderhoud en het oplossen van storingen aan koel- en airconditioninginstallaties in de regio Noord- en Zuid-Holland.

Functie eisen

- Koeltechnische opleiding;
- Opleiding in de elektrotechniek;
- VCA-diploma;
- NEN3140-diploma;
- Rijbewijs B (E is een pré);
- Werkervaring in de installatiebranche;
- Zelfstandigheid;
- Een flexibele instelling;

Heb je wel diploma’s in de elektrotechniek, maar nog geen ervaring in de koeltechniek? Ook dan vragen wij jou te solliciteren naar deze functie.

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:

- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

Wij bieden jou de kans om een mooi begin of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:
- Diverse werkgerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Meer details
Match criteria
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.