Diensten

Voor al uw technisch personeel

Zoek in alle vacatures

Vind de technische baan die bij jou past!

Snel zoeken

Allround monteur Bedrijfswagens

Nieuw

Functie omschrijving

Werken in een omgeving waar elke dag een beroep wordt gedaan op je creativiteit. Dat betekent werken voor Haprotech! Dagelijks ga je sleutelen aan de meest mooie machines die als servicewagens rond rijden op het TATA terrein. Buiten de vaste service en onderhoudsbeurten zal jij als specialist ingezet worden om op locatie storingen te verhelpen. De machines waar je aan gaat sleutelen zijn trekkers (spoor/weg combi), bedrijfs-heftrucks en ander soort bedrijfscombinaties. Elke wagen is een special, ontworpen voor de werkzaamheden op de diverse afdelingen op het TATA terrein.

Jouw basis is werken vanuit de werkplaats, het servicecentrum op het TATA terrein. Hier vindt de dagelijkse service en onderhoud plaats aan de bedrijfswagens die op afroep terug komen voor een beurt. Daarnaast komt het geregeld voor dat er modificaties plaats vinden. Deze mag jij dan doorvoeren! Wanneer er een storing plaats vindt met een van de wagens, worden de monteurs naar de locatie gestuurd om de calamiteit ter plekke te verhelpen, of om de wagen af te slepen. De serviceafdeling is 24/7 bereikbaar. Stilstanden kosten immers geld! Uiteraard worden onze monteurs rijkelijk beloond voor het draaien van overuren en nachtdiensten.

Functie eisen

Een monteur die Haprotech aan de slag gaat als monteur bedrijfswagens, heeft het volgende profiel;

  • Een afgeronde MTS diploma richting bedrijfswagentechniek / werktuigbouwkunde
  • Kennis en ervaring in het sleutelen aan grondverzetmachines, heftrucks of bedrijfswagens
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma, of bereid deze te behalen
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer
  • Je bent bereid de cursus voor het behalen van een TATA pas te volgen

Bedrijfsprofiel

Haprotech Personeel is specialist op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van personeel in de techniek. Haprotech is actief in de:

- Lastechniek,
- Metaal,
- Werktuigbouwkunde,
- Industrie,
- Installatietechniek WTB,
- Installatietechniek elektrotechniek,
- Infratechniek.

Wij bieden jou de kans om een mooi begin – of vervolg, te geven aan jouw technische carrière. Ambieer jij een carrière in de techniek maar heb je niet de juiste diploma’s? Voor ons is een gezonde dosis ambitie en enthousiasme belangrijker! Haprotech biedt jou de kans om jouw ambities waar te maken en de benodigde diploma’s te behalen in onze school. Wij hebben namelijk een opleidingsinstituut waar meer dan 50 verschillende opleidingen worden aangeboden!

Arbeidsvoorwaarden

Voel jij je helemaal thuis in de techniek en past deze vacature bij jou? Dan komen we graag in contact met jou! Waarom solliciteren bij Haprotech?

Vanwege:

- Diverse werk gerelateerde opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden,
- Waardering en betrokkenheid in jou als persoon en vakmanschap,
- Werken bij diverse interessante opdrachtgevers en op mooie projecten,
- Afspraak is afspraak,
- Kans op een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers,
- Droom je over uitdagende las-technische projecten maar heb je niet de diploma's? Haprotech beschikt over een volledig uitgeruste lasschool. Wat dacht je ervan om jouw dromen waar te maken?

Enthousiast? Solliciteer dan direct op deze vacature en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactpersoon

Mathijs Arents

Meer details
Match criteria
Branche
  • Metaal
  • Machinebouw
  • Werktuigbouw
Contactpersoon
Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.