Informatie

Voor al uw technisch personeel

Nieuws

Nieuws over Haprotech Lasopleidingen en over Haprotech Technisch Uitzendbureau leest u hieronder of via https://haprotech.nl/over-ons/nieuws/

Kerstborrel

Onze jaarlijkse kerstborrel vindt weer plaats. Onder het genot van een drankje en lekker eten, toosten wij alvast op het nieuwe jaar. Voor alle werkenden staan een kerstpakket klaar! 

Wanneer: 13 december
Tijdstip: 15:30 uur t/m 18.00 uur
Waar: Haprotech
Voor wie: Voor iedereen die bij ons werkt.

Werk je nog niet bij ons, maar wil je heel graag bij ons komen werken, meldt je aan, want ook jij bent van harte welkom! Bel 0251-262917 en vraag naar Lizzy, Marco, Talitha of Ron. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe technische medewerkers voor diverse opdrachtgevers!

 

Haprotech Lasopleidingen tekent 3-jarig contract met Tata Steel

Met gepaste trots hebben wij onlangs het contract getekend voor het leveren van lasopleidingen en certificeringen aan Tata Steel IJmuiden. De komende drie jaar mogen wij diverse NIL-opleidingen verzorgen voor leerlingen van de Tata Steel Academy, en voor vaste medewerkers van Tata Steel IJmuiden. Daarnaast leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van het laswerk, door het certificeren van de medewerkers volgens de EN-ISO 9606-1. Wij bedanken Tata Steel IJmuiden voor het vertrouwen! 

21 maart Lastestdag bij WerkSaam in Hoorn

Op donderdag 21 maart organiseert Haprotech, in samenwerking met WerkSaam Westfriesland, een lastestdag voor de regio Westfriesland. Tijdens deze dag kunnen kandidaten met een liefde voor techniek, al dan niet met al werkervaring in het vakgebied, (her)kennismaken met de lastechniek. Onder begeleiding van een ervaren instructeur worden hun vaardigheden getest, en wordt bekeken of ze geschikt zijn voor een carrière in de metaal. Er is de mogelijkheid om te lassen met de processen elektrode en MAG. Voor een aantal deelnemers is er de mogelijkheid om via een Leerwerktraject vakkundig te worden opgeleid/gecertificeerd volgens de laatste normen. Op deze manier hopen we de schaarste in de techniek voor een deel te kunnen ondervangen door gebruik te maken van een stuk onbenut arbeidskapitaal. Een ideale gelegenheid voor werkgevers in de regio om al in een zeer vroeg stadium in contact te komen met mogelijke toekomstige medewerkers.

Haprotech Lasopleidingen Coronaproof

Flexnieuws interview Haprotech en @Work

Onlangs is Diane Schoorl geinterviewd door Flexniews over het begeleiden van statushouders naar jobs in de techniek. Lees hier het hele artikel https://www.flexnieuws.nl/nieuws/uitzenders-begeleiden-statushouders-naar-jobs-in-techniek-en-productie/

 

 

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.