Informatie

Voor al uw technisch personeel

Nieuws

Vindt hieronder allerlei nieuwsitems met betrekking tot Haprotech Technisch Personeel en Haprotech Opleidingen & Certificeringen

21 maart Lastestdag bij WerkSaam in Hoorn

Op donderdag 21 maart organiseert Haprotech, in samenwerking met WerkSaam Westfriesland, een lastestdag voor de regio Westfriesland. Tijdens deze dag kunnen kandidaten met een liefde voor techniek, al dan niet met al werkervaring in het vakgebied, (her)kennismaken met de lastechniek. Onder begeleiding van een ervaren instructeur worden hun vaardigheden getest, en wordt bekeken of ze geschikt zijn voor een carrière in de metaal. Er is de mogelijkheid om te lassen met de processen elektrode en MAG. Voor een aantal deelnemers is er de mogelijkheid om via een Leerwerktraject vakkundig te worden opgeleid/gecertificeerd volgens de laatste normen. Op deze manier hopen we de schaarste in de techniek voor een deel te kunnen ondervangen door gebruik te maken van een stuk onbenut arbeidskapitaal. Een ideale gelegenheid voor werkgevers in de regio om al in een zeer vroeg stadium in contact te komen met mogelijke toekomstige medewerkers.

NIEUWSBRIEF HAPROTECH JANUARI

Onze nieuwsbrief van de opleidingen editie Januari 2019 is uit! Lees allerlei informatie over onze opleidingen in deze nieuwsbrief.

lees meer >

Haprotech: korte Impressie van wat wij doen

Wat doen wij bij Haprotech?

Met ondersteuning van het gedreven team van #videosnacks hebben we een aantal video's laten ontwikkelen om nog beter weer te geven wat we precies doen, en hoeveel plezier we daarin hebben. Als eerste een introductiefilm van Haprotech Lasopleidingen. Volgende week volgen er nog een aantal video's van trotse medewerkers in de lastechniek, die laten zien hoe hun werkdag eruit ziet. Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, neem vooral contact op!  #lastechniek #video #trots #storytelling

 

Haprotech Technisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.