Diensten

Voor al uw technisch personeel

Vacature doorgeven

Opzoek naar gespecialiseerd personeel? Haprotech Personeel heeft technisch personeel op maat voor u! Dankzij onze ruime ervaring, grote netwerk, interne opleidingen én persoonlijke begeleiding van de werknemers, krijgt u prima opgeleide en gemotiveerde arbeidskrachten geleverd.

Zoekt uw bedrijf een allround-lasser of juist een specialist? Wilt u een kandidaat met veel of weinig ervaring? Wat uw wensen ook zijn, Haprotech Personeel kan u altijd de juiste vakmensen bieden. Haprotech is namelijk een opleidingsinstituut voor lassers, snijbranders en gutsers. Wij maken in eigen huis de lassers van de toekomst.

 

Vacature doorgeven

Wanneer u opzoek bent naar gespecialiseerd personeel bent u bij Haprotech Personeel aan het juiste adres. U kunt bij ons uw vacature achterlaten en wij starten met recruiten. Wij zorgen ervoor dat uw vacature online op de website komt te staan. Haprotech Personeel zal haar website, groot netwerk en ervaring gebruiken om de vacature zo snel én goed mogelijk in te vullen. Laat nu vrijblijvend uw vacature achter door middel van onderstaande knop en wij gaan voor u aan de slag!

VACATURE DOORGEVEN

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.