Diensten

Voor al uw technisch personeel

Werving- en selectie

Wanneer u kiest voor werving- en selectie bij Haprotech personeel regelen wij de werknemer voor uw terwijl de werknemer gewoon bij u in dienst komt. Heeft u geen tijd om sollicitatiegesprekken te voeren, vacatures uit te zetten of de lange zoektocht naar een nieuwe werknemer te volgen? Dan kunt u de werving- en selectie door Haprotech Personeel laten uitvoeren!

Hoe werkt het?

De werving- en selectie procedure van Haprotech Personeel is erg simpel. In slechts drie stappen heeft u bij ons de ideale werknemer gevonden.

Stap 1: Vacature doorgeven aan Haprotech Personeel U geeft uw vacature aan ons door en wij gaan ermee aan de slag!

Stap 2: Selecteren van de kandidaat door Haprotech Personeel Wij selecteren de ideale kandidaten voor u. Wij halen deze kandidaat uit onze eigen database of werven hem/haar via onze vele netwerken.

Stap 3: Kandidaat voorstellen aan u De laatste stap is het voorstellen van de in onze ogen ideale kandidaat voor de vacature. Mocht u meerdere kandidaten op gesprek willen kan u dit uiteraard bij ons aangeven.


Wilt u meer informatie over werving- en selectie door Haprotech Personeel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.