Informatie

Voor al uw technisch personeel

Banen voor vaklieden

Waar kom je te werken? Wat voor werk ga ik doen? Hieronder zie je een aantal video's waarin wij je laten zien waar enkele van onze medewerkers aan het werk zijn.  

Aluminium lasser

Vanzelfsprekend las je als aluminium lasser met aluminium (alu). Om aluminium te lassen is het TIG-proces (Tungsten Inert Gas) het meest voorkomend. Als TIG aluminiumlasser las je bijvoorbeeld aan constructies, schepen (jachtbouw, scheepsbouw) of machineonderdelen. Om TIG lasser aluminium te worden is minimaal een technische opleiding en/of (NIL) TIG niveau 1 en VCA benodigd. Weten waarom je werkt als aluminium lasser en is aluminium lassen een expertise?
In bovenstaand filmpje nemen we je mee in de wereld van het prachtige vak: TIG lasser aluminium! Ben je op zoek naar een baan als aluminium lasser? Kijk snel voor vacatures op
https://www.haprotechpersoneel.nl/index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/dispresults en begin morgen al!

 

Allround technisch medewerker

Als technisch medewerker heb jij een grote diversiteit aan werkzaamheden. Alles wat maar technisch is, voer jij uit. Wat dacht je van montagewerkzaamheden in de werkplaats aan een schip of herstelwerkzaamheden aan de tribunes bij Ajax? Voor jou is geen dag hetzelfde. Op dezelfde dag kan je ingezet worden als constructiebankwerker, heftruckchauffeur, assemblagemedewerker, sleutelaar, bankwerker, hulpmonteur, monteur, lasser of draaier/frezer. De ene dag stap je in je heftruck om de stalen platen bij elkaar te zoeken, waarnaar je doorrijdt in je servicebus naar de werkplaats om RVS buizen te monteren. Veelal ben je in het bezit van een relevante technische opleiding op minimaal MBO niveau 2 niveau aangevuld met een VCA. Bijvoorbeeld een opleiding tot metaalbewerken, onderhoudstechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde. Wil je weten wat je kan doen als technisch medewerker? In bovenstaand filmpje laten we je zien wat de werkzaamheden omvatten. Ben je op zoek naar een baan als technisch medewerker? Kijk snel voor vacatures op https://www.haprotechpersoneel.nl/index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/dispresults en begin morgen al!

 

Constructielasser

Als constructielasser werk je aan (het samenstellen van) staalconstructies voor een legio aan constructies. Je kan denken aan trappen, balkons, hekwerken, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Een constructie lasser last met het MIG/MAG proces. Het grote verschil met het TIG lassen is de snelheid en het gas. MIG/MAG kan je snel lassen waar je met TIG lassen meer precisie nodig hebt. Vergeet ook het verschil tussen MIG en MAG niet! Ondanks dat MIG/MAG lassen in een adem genoemd wordt zijn dit twee verschillende processen. Als MIG lasser werk je met inactief gas, als MAG lasser werk je met actief gas. Om constructielasser te worden heb je minimaal een technische opleiding en/of (NIL) MIG en/of MAG niveau 1 en VCA afgerond. In bovenstaand filmpje nemen we je mee in de wereld van het prachtige vak van constructielasser!
Ben je op zoek naar een baan als constructielasser? Kijk snel voor vacatures op
https://www.haprotechpersoneel.nl/index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/dispresults en begin morgen al!

 

Haprotech Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.